Excursie naar Dordrecht

Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dagje Dordrecht, wat dacht je?

Benev Antwerpen bracht op een zonnige junidag een onvergetelijk bezoek aan Dordrecht. Dordrecht staat bekend als de oudste stad van Nederland, maar is zeker niet stoffig en bejaard. :-)!

We bezochten het Dordrechts Museum, maakten een heerlijke boottocht met De Dordtevaar (een elektrisch aangedreven  'fluisterboot') en speciaal voor ons, speelde de stadsorganist in de Grote Kerk na een hele toffe demonstratie van het orgel, voor ons een prachtig stuk Bach.

De tentoonstelling 'Een koninklijk paradijs' (onlangs geopend door Koningin Maxima) van de kunstenaar Aert Schouman was, mede door de geweldige uitleg van onze gids een bezoek meer dan waard, verschillende deelnemers zijn zelfs van plan hier nog een keer met een eigen gezelschap naar terug te gaan.

Het diner dat  plaats vond in de prachtig gedecoreerde eetzaal van het Museum is ook zeker voor herhaling vatbaar.

Benev Antwerpen bedankte het bestuur aan het eind van het heerlijke diner met een welgemeend applaus. De vriendschapsbanden tussen de leden hebben zich weer verdiept en er wordt nu al uitgekeken naar het programma van het nieuwe werkingsjaar.

Dordrecht, een stad zo dichtbij en toch zo verrassend 'anders'

Als er nu gevraagd wordt: Een dagje Dordrecht, wat denk je? Is het antwoord beslist: Graag, wanneer

gaan we?

Mensen die nog geen lid zijn van onze vereniging mogen altijd contact opnemen met onze secretaris Michel Collen.  michel.collen@telenet.be

Wie weet zien we elkaar dan binnenkort bij één van onze maandelijkse bijeenkomsten. 

Terug naar het overzicht

Begin:
10 juni 2017 00:00
Einde:
00:00
Kosten voor leden:
Geen
Kosten voor niet-leden:
Geen
Locatie:
Dordrecht